Praca: Mikrobiolog żywności


Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!
www.bakoma.pl

Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz wprowadzaniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko:

Mikrobiolog żywności
Miejsce pracy: Elżbietów
 

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Przygotowanie próbek do analiz.
  • Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych.
  • Opracowanie wyników badań.
  • Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego.
  • Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
CZEGO OCZEKUJEMY?
  • Wykształcenia wyższego o profilu biologia/technologia żywności/biotechnologia i pokrewne.
  • Min. 2-letniego doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w akredytowanym laboratorium badawczym zajmującym się badaniem żywności.
  • Znajomości klasycznych technik analizy mikrobiologicznej żywności.
  • Umiejętności obsługi pakietu MS Office.
  • Dobrej organizacji czasu pracy, odpowiedzialności, sumienności i dokładności.
  • Umiejętności pracy w zespole, komunikatywności.
  • Gotowości do pracy w systemie zmianowym.
CO OFERUJEMY?
  • Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
  • Opiekę medyczną.
  • Możliwość korzystania ze stołówki pracowniczej.
  • Drugie śniadanie z produktami Bakoma.
  • Kartę Multisport.
  • Dodatek świąteczny.
  • Dofinansowanie do wczasów dla dzieci.
  • Program poleceń pracowniczych.
  • Miłą atmosferę pracy w przyjaznym zespole.
  • Wynagrodzenie oparte na podstawie oraz premii za osiągane wyniki.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/
APLIKUJ TERAZ