Praca: Technik technologii żywności


Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Technik technologii żywności
Miejsce pracy: Zator
Numer: StPr/teja/25/0875
OBOWIĄZKI:
Prowadzenie dokumentacji.Badania przechowalnicze - kontrola parametrów w czasie przechowywania - ocena organoleptyczna.Przyjęcia surowców - prowadzenie zapisów, kontrola dostaw maki, surowców zbożowych, folii.Badania surowców, wyrobów gotowych ocena organoleptyczna folii,Kontrola jakości bieżącej produkcji, bieząca kontrola produkcji- hala, zapisy elektroniczne, zapisy w formie papierowej, kontrola temperatury na magazynach, produkcji, kontrola DDD zgodna z wewnętrznymi procedurami, kontrola detektorów metali, kontrola towarów paczkowanych bieżąca analiza wyników pomiarów.Testowanie nowych surowców od dostawców.Oferta stażu przeznaczona dla osób powyżej 50 roku życia lub długotrwale zarejestrowanych lub niepełnosprawnych
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

wykształcenie średnie kierunkowe, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, dobra znajomość pakietu MS Office( MS Excel, oraz MS Power Point)wymagana podstawowa wiedza oraz zainteresowanie w kierunku Technologii Żywności;Mile widziana dobra znajomość języka obcego ( najczęściej j. angielskiego) w mowie i piśmie.

Miejsce pracy:

Zator


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

2 755,10 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu

APLIKUJ TERAZ